Om Tusass

Om Tusass

Tusass blev lanceret tilbage i 2002 som taletid og blev taget rigtig godt imod med mange tusinde brugere. Der er stadig mange, der bruger taletid. Det er ikke billigere, sammenlignet med vores andre mobilabonnementer, men det er forudbetalt, simpelt og selvbetjent. Du får ikke overraskende regninger og du styrer selv dit forbrug efter behov.

 

Tusass Plus

Det blev med tiden mere klart, at kunderne havde behov for et nyt mobilprodukt, der havde de samme gode egenskaber som taletid, men det skulle være billigere end andre mobilabonnementer.

I december 2016 blev Tusass Plus derfor skabt: Et forudbetalt mobilabonnement, der ved simpel selvbetjening via Tusass.gl gjorde det muligt at vælge sit mobilabonnement efter behov. Alle abonnementer i Tusass er inkluderet fri tale, fri SMS og fri MMS. Derudover kan du vælge et abonnement med mobildata, fra 1 GB til 40 GB, alt efter dit behov. Betalingen foregår ved tilmelding af betalingskort og ikke igennem regning.

 

Tusass i forandring

Tusass Plus blev i november 2017 ændret til Tusass mobil for at gøre plads til andre teleprodukter end mobilabonnenter indenfor Tusass universet. Samtidig blev Tusass omtalt som et selvstændigt brand, som fremover vil tilbyde mere forenklede og forudbetalte teleprodukter.

 

Efter succesen med Tusass mobilabonnementer blev Tusass internet lanceret med stor succes i december 2017. Erhvervskunder vil også få mulighed for at købe Tusass teleprodukter.

 

Målet er at bygge videre på TELE-POSTs næsten 100 års erfaring og ekspertise. Vi vil løbende forbedre og forenkle vores teleprodukter, så alle teleprodukter fra TELE-POST bliver en del af Tusass branduniverset.